Mobiliari
Disposem de tot tipus de Mobiliari, del més modern i trencador fins al més clàssic ó rústic... si ho vols et dissenyem el teu moble especial per aquell recó que tant t'agrada...; Amb les nostres marques de mobiliari, podem moblar des de el pis més modern de qualsevol capital, fins al refugi més rústic i acollidor que us pugueu imaginar... en l'apartat de descans, disposem des de aquell matalàs senzillet fins al més luxós... consulteu-nos, us atendrem buscant la millor opció per a vosaltres... volem un tracte de confiança i proper, per això. L'estudi d' Àneu no ofereix productes per la Web... volem conèixer-vos personalment... qualsevol cosa que vulgueu consultar, no dubteu visitar-nos, Volem saber en qué et podem ajudar...t' esperem!!!

Complements per a la llar

Busqueu  un complement per aquell racó que no acabeu de trobar? Feu un vol per la botiga i de segur que trobeu alguna cosa adient... Si no és així, consulteu-nos, farem el possible per trobar-lo. El nostre dia a dia es buscar complements especials per a acontentar la nostra clientela. Encara no has vingut mai? a que espereu? En què et podem ajudar?

Textil

Disposem de tot tipus de roba per a la llar (edredons, llençols, mantes, fundes nòrdiques, tovalloles, cortines, catifes...; si vols fer alguna peça especial a mida no t’amoïnis, t'ho  elaborem ...volem que et sentis com a casa , sabem que una llar és algo molt personal, per això no dubtis en preguntar-nos; si  no ja ho farem nosaltres, en qué et podem ajudar?

Il·luminació

Tenim exposades llums decoratives, pantalles (a mida si cal ) i els detalls d’il·luminació més especials per a la teva llar; disposem de marques punteres en aquest apartat, i a més busquem sempre detalls exclusius de petits artesans; i com que els temps canvien, disposem d'elements amb tecnologia LED, podem adaptar les teves antigues llums a aquest sistema... i si ho vols et dissenyem llums al teu gust.. ja saps en que et podem ajudar?