Qui som?
L’ESTUDI D’ÀNEU és una empresa dedicada al món de l’ interiorisme, neix al març de l’any 2000 a les Valls d'Àneu, concretament a la població d' Esterri d' Àneu.

Què fem?
L'estudi d'Àneu va començar amb moblaments i equipaments per a la llar. Animats per l'experiència adquirida durant molts anys en projectes anteriors, el més ressent i interessant N&S Interiorisme, on desenvolupàvem diversitat de projectes, tant d'àmbit públic com privat, ens decidim a realitzar projectes "Claus en mà”. Amb aquest concepte desenvolupem un projecte d’inici a fi. Estudiem amb el client què és el que vol. Amb el nostre equip de professionals som capaços de materialitzar les idees que el client desitgi. Ens agrada crear tot tipus d’ambients, jugant amb les textures, els materials, la llum... Mentre això passa, ens endinsem al món de la moda. Obrim dos punts de venda, un a Vielha al C/ Pas d'Arró DESSÚS E DEJÒS i un altre a Esterri d’Àneu al C/ Major, L'ARMARI DE L'ESTUDI; En aquests dos espais us oferim una acurada selecció de les marques més actuals, buscant la qualitat i el detall, adreçat principalment a roba i complements per a la dona.

On ens pots trobar?
Ens podeu trobar al nostre estudi-botiga, on us atendrem i on podreu veure una petita representació de mobles i complements amb els que treballem tenim exposades llums decoratives, pantalles (a mida si cal ) i els detalls d’il·luminació més especials per a la teva llar; disposem de marques punteres en aquest apartat, i a més busquem sempre detalls exclusius de petits artesans; i com que els temps canvien, disposem d'elements amb tecnologia LED, podem adaptar les teves antigues llums a aquest sistema... i si ho vols et dissenyem llums al teu gust.. ja saps en que et podem ajudar?
Ja has visualitzat el teu projecte en 3d abans de fer cap treball d'obra? Vols que et fem un pressupost detallat i acurat del que et proposem? Ningú millor que nosaltres per interpretar el projecte i l’execució del mateix...ens encarreguem dels gremis, detalls i millores que es puguin fer al teu projecte. Deixa’ns que el fem realitat a uns preus competitius... sabem el que vols i hem parlat... molts clients satisfets ens avalen...